MENJANA KEKAYAAN MELALUI BITCOIN

Bitcoin dan matawang digital global yang beroperasi sebagai rangkaian rakan ke rakan (P2P). Ini bermakna setiap orang yang menggunakan matawang ini sebenarnya adalah sebahagian daripada sistem ini. Perlombongan hanyalah terma yang digunakan untuk mengekalkan rantai blok dan mengesahkan setiap transaksi.

Para pelombong menggunakan perisian khas untuk menyelesaikan persamaan matematik yang kompleks dan para pelombong akan menerima sejumlah Bitcoin sebagai tukaran. Ini menyediakan satu cara yang unik untuk mengeluarkan matawang dan juga mencipta insentif bagi pelombong untuk menyertainya. Dengan peningkatan populariti Bitcoin, lebih ramai pelombong menyertai rangkaian ini dan ini membuatkan penyelesaian permasalahan matematik lebih sukar. Disebabkan perkara ini, perlombongan tidak dapat dilaksanakan oleh seorang individu sahaja dan ia akan berterusan menjadi lebih sukar. Ini telah membawa kepada penciptaan lubuk Perlombongan, di mana ramai orang menggabungkan kuasa pengiraan mereka dan meningkatkan peluang mereka untuk melombong Bitcoin. Keuntungan daripada lubuk-lubuk ini dibahagi kepada semua orang di dalam kumpulan ini.

PENYELESAIAN PERLOMBONGAN BITCLUB

BitClub adalah seperti kolam perlombongan yang lain kecuali kami menawarkan peluang unik kepada ahli-ahli kami untuk menyertai beberapa lubuk perlombongan. Sistem kami yang berasaskan referal membolehkan semua orang berkerjasama dan menggunakan kembali hasil Bitcoin yang baru di dalam operasi perlombongan untuk memperkembang dan membayar keuntungan pada setiap hari. Tambahan lagi, kami juga telah membangunkan perisian milik kami sendiri yang mengawal perkakasan perlombongan dan juga membolehkan kami melombong berdozen-dozen matawang digital yang lain dan kemudian menukarkannya kembali kepada Bitcoin setiap hari.

Perisian ini adalah Eksklusif kepada ahli BitClub dan ia menggunakan data masa nyata untuk sentiasa melombong matawang kripto yang paling menguntungkan pada masa sekarang. Ini membolehkan kami memaksimakan keuntungan kami serta meminimumkan kos dan mempelbagaikan perolehan matawang digital yang lain. Tiada perisian yang setara (yang kami ketahui) dan jika kami perlu membandingkannya dalam dunia matawang nyata sekarang, ia seperti mempunyai mesin pencetak wang yang mencetak pelbagai matawang dan kami menggunakan data pasaran nyata untuk mencetak matawang yang paling menguntungkan dan kemudiannya menukarkannya.
1. PEROLEHI PENDAPATAN PASIF
Dengan BitClub, objektif utama kami adalah untuk membantu dan memberi tunjuk ajar kepada anda mengenai pasaran matawang kripto dan menyediakan peluang kepada anda untuk turut serta mengaut keuntungan dalam tempoh jangka pendek dan jangka panjang. Salah satu cara yang termudah adalah melalui pendapatan pasif lubuk perlombongan kami.

Fungsinya begini... Anda boleh membeli saham di 3 kolam perlombongan yang berbeza dan keuntungan yang diperolehi dari setiap kolam akan dibayar berdasarkan kepada kolam yang anda sertai. Anda akan membayar sebanyak $500, $1,000 atau $2,000 sekali sahaja untuk menerima 1 saham daripada keuntungan kolam perlombongan tersebut.
Dengan pembelian anda itu, anda akan menerima perkongsian keuntungan daripada lombong tersebut selama 1,000 hari (kurang daripada 3 tahun). Sebahagian peratusan keuntungan kesemua Bitcoin yang diperolehi daripada proses perlombongan sebenar akan digunakan untuk membeli peralatan baru dan menguruskan pengembangan operasi perlombongan.

2. KOLAM PERLOMBONGAN BITCLUB
Kolam Perlombongan #1

Setiap saham bernilai USD$500 digunakan untuk membeli peralatan baru dan mendanakan operasi perlombongan. Setiap hari, jumlah Bitcoin yang diperolehi daripada lombong ini akan dibahagikan di antara semua ahli kolam dan dibayar setiap hari. Setiap saham menghasilkan 50% keuntungan dengan 50% lagi digunakan untuk membeli saham tambahan.

Kolam Perlombongan #2
Setiap saham bernilai USD$1,000 dan seperti Kolam #1 jumlah Bitcoin yang diperolehi akan dibahagikan di antara semua ahli kolam dan dibayar. Setiap saham menghasilkan 60% keuntungan dengan 40% digunakan untuk membeli saham tambahan.

Kolam Perlombongan #3
Setiap saham bernilai USD$2,000 dan jumlah Bitcoin yang diperolehi akan dibahagikan di antara ahli kolam dan dibayar. Setiap saham menghasilkan 70% keuntungan dengan 30% digunakan untuk membeli saham tambahan.


Contoh:
Menggunakan Lombong #1, jika jumlah Bitcoin yang dilombong pada hari itu = 1 BTC dan terdapat 100 saham maka setiap saham akan menerima .01 BTC. Daripada pendapatan ini, 50% akan dibayar sebagai keuntungan untuk setiap saham (.005 BTC) dan 50% lagi (.005 BTC) akan digunakan untuk membeli saham tambahan.

Jadi, jika nilai 1 Bitcoin = USD$500 dan anda mempunyai 1 saham maka anda akan mendapat USD$5 (.01 BTC) yang mana $2.50 akan dibayar kepada anda dan $2.50 lagi akan digunakan untuk membeli saham tambahan bagi pihak anda. Dalam kes ini, anda akan membeli saham tambahan sebanyak .005 dengan $2.50 itu dan anda akan mempunyai 1.005 saham untuk pengiraan pendapatan hari berikutnya.

**Penting: Setiap saham penuh yang dibeli akan bertahan selama 1,000 hari. Ini kerana keperluan pengiraan matematik yang semakin sukar dan kuasa perkomputeran yang sentiasa meningkat untuk menyelesaikannya yang menjadikan proses perlombongan Bitcoin (atau Matawang Kripto yang lain) juga semakin sukar. Maka, kami telah mengenalpasti bahawa had 1,000 hari ini adalah tempoh masa yang paling sesuai berdasarkan pasaran hari ini.


1. Jana Kekayaan Bersama BitClub Network.

Kenapa Beralih Ke Matawang BitCoin?
Risiko Inflasi Rendah. (Low Inflation)
Salah satu masalah terbesar dengan dolar amerika dan mata wang lain yang digunakan di seluruh dunia adalah inflasi. Lama kelamaan semua mata wang kehilangan kuasa beli pada kadar beberapa persen setahun terutamanya kerana kerajaan menjaga mencetak lebih banyak wang. Proses ini pada asasnya adalah cukai yang kecil pada kekayaan yang terkumpul. Dengan Bitcoin anda tidak mempunyai masalah kerana sistem yang direka untuk membuat Bitcoins terbatas. Hanya kira-kira 21 milion Bitcoins dikeluarkan (dilombong). Pembebasan Bitcoins baru semakin perlahan dan ia akan berhenti sama sekali dalam tempoh beberapa dekad. Pertumbuhan penduduk yang semakin perlahan dijangka berhenti pada kira-kira 10 bilion iaitu pada tahun 2050. Secara kasar bertepatan dengan analisa Bitcoin terakhir yang dilombong dan dijangka 1 Bitcoins untuk setiap 500 orang.

Risiko Kejatuhan Rendah. (Low Risk)
Mata wang tetap bergantung kepada kerajaan yang gagal. Peristiwa itu sama ada sebab hyperinflation atau kejatuhan mata wang, yang boleh menghapuskan simpanan seumur hidup dalam hari. Manakala Bitcoin tidak dikawal selia oleh mana-mana kerajaan. Ia adalah mata wang global.

Tidak Dapat  Dikesan. (Secured)
Ini adalah kedua-dua manfaat dan risiko bagi Bitcoin. Manfaat ini adalah bahawa anda tidak perlu takut kepada mana-mana organisasi yang mampu untuk mengesan sumber dana anda. Ini adalah manfaat yang jelas untuk melindungi daripada penipuan. Pada dasarnya matawang Bitcoin adalah matawang yang selamat. Sebagai contoh semasa mendaftar nanti anda akan sedar betapa securenya sistem yang berurusan dengan Bitcoin berbanding dengan sistem bank-bank yang sedia ada.

Berikut adalah perkara yang ANDA perlu tahu.
 Bitcoin adalah mata wang di seluruh dunia yang menggunakan lejer awam mencatatkan urus niaga yang dihantar dari seorang ke seorang tanpa bank pusat. Ia tidak dikawal oleh mana-mana kerajaan, badan yang mengawal selia, syarikat individu atau orang, jadi ia diklasifikasikan sebagai 'mata wang global yang tidak dikawal oleh mana mana kuasa besar dunia.

'Tidak seperti bank sebagai contoh yang boleh membekukan akaun anda jika anda diisytihar muflis manakala Bitcoin adalah sistem revolusi peer-to-peer yang direka untuk mendapatkan yang lebih baik kerana lebih ramai orang menggunakannya. Pada masa ini terdapat lebih 250,000 perniagaan di seluruh dunia yang menerima Bitcoin dan jumlah itu semakin meningkat setiap hari. Sekarang adalah masa untuk mula mengumpul Bitcoin dengan menyertai kami melombong Bitcoin bersama BitClub Network.

Bagaimana Menyertai BitClub Network?
Mudah sahaja. Anda klik Banner disebelah untuk mendaftar. Setelah mendaftar saya akan membimbing ANDA untuk tindakan selanjutnya secara live atau menghubungi mana mana ahli-ahli BitClub Network yang berdekatan.

No comments:

Post a Comment